Kaikkea uniikkia taloon kuin taloon

”UUSI TALO” – Pesemällä – JO FIX !

Taas Talo kuin UUSI PESEMÄLLÄ !

JOFIX Pesu riittää huolloksi :

PUUverhoilun maalipintaa kuluttavat ennen kaikkea säiden vaihtelut: kesällä kuuma auringonpaahde, syksyllä vesisade ja myrskyt, talvella pakkanen ja jäätyminen. Puuverhousta on vaikea/mahdoton pestä Ekologisesti ilman lisämyrkkyjä.

Puun pintaa hajottavat myös erilaiset sienikasvustot ja kosteusongelmat.

JOFIX VINYYLIpaneelit voi vain pestä kuin uudeksi, Mäntysuopa, vesi riittää ja tahratippoihin Tärpätti tai fairy :

Vinyyli ei ime huokoisen puun tavoin kosteutta tai likaa, vaan päinvastoin se suojaa rakennusta kosteudelta ja sateelta.

Tuuletusraon (n 6 cm tuulettuva ilma rako kanava seinän ja vinyylipaneelin välissä) avulla seinärakenne kuivuu tehokkaasti.

Vinyyliverhous on huoltovapaa, tarvittaessa se voidaan pestä esim. painepesurilla. Läpivärjätty verhous ei haalistu. Katso lisää www.jofix.fi / www.vinyylirakentaminen.fi

ONKO ?

” PUHTAUS PUOLI RUOKAA?”

Olisiko mukavaa ? – kun talosi olisi aina puhtaan, uudenveroisen näköinen ulkoverhous maalaamatta, ei maalta koskaan, huoltamatta (vain pesu slt) vuosikymmeniä.

JOFIX Talon Ulkoverhous ja Aidat & Portit ovat iki kestäviä – pestäviä !

Easy :
70% water, 30% white vinegar makes a great all-purpose vinyl siding cleaner that removes light mold and mildew stains. For a stronger solution, mix together one-third cup powdered laundry detergent, two-thirds cup powdered household cleaner, one quart liquid laundry bleach and one gallon of water.
https://www.bobvila.com/articles/how-to-clean-vinyl-siding/

Tutustu Tiedä Toimi KYSY  :
www.vinyylirakentaminen.fi