Kaikkea uniikkia taloon kuin taloon

1 Oma KOMPENSAATIO malli esimerkki = 0 eur ??♻️? Mitäs jos säästettäisiin metsiä 100 hehtaaria – helposti ?. Mm NÄIN SÄÄSTETÄÄN METSIÄ ” Suomen metsät ovat siis vähäpuustoisia ja voimakkaasti hakattuja.” https://arvometsa.fi / KYSYMYS : Miksi ei säästetä puustoa ? suomen-metsissa-on-vahan-puuta/https://arvometsa.fi/suomen-metsissa-on-vahan-puuta/

? KYSYMYS KUN ?♻️??? ?

” Suomen metsät ovat siis vähäpuustoisia ja voimakkaasti hakattuja.”

Niin – mitä järkeä on käyttää metsiä pientalojen kerta käyttöisiin Ulko verhouksiin??

Miksi ei tehdä kuten ?? Kanadassa jo 60 vuotta ja säästetään ne vaikka vientiin – Kanadassa (sama ilmasto + Alaska / USA) Puu on korvattu PUUNNÄKÖISELLÄ Vinyyli paneelilla joka ei ole kertakäyttöinen vaan jopa 99% kierrätettävä ♻️ + 50 vuoden jälkeen. Laskennallisesti arvio on, että 1 n pientalon ulkoverhoukseen kaadetaan n 50 puuta. 1 stä hehtaarista löytyy ehkä max 1000 sopivaa puuta, siis 20 Taloon – no paljonko menisi hehtaareja ha 2000 Pien Taloon ?? Suomessa jo tuhatmäärin uusiakin taloja on Vinyylirakennettu ( paneelista n 60 % on NaCl suolaa + pvc = ♻️ siksi kierrätettävissä kuten PLASTEX pulkka (mätää maalattu puu on ongelmajätettä).

Tämä ja Hinta + Huoltovapaus miksi mm Kanadassa Vinyyli rakennetaan. ?? World leading KAYCANcom on Suomessa ?? VinyylirakentaminenFi :

?? ??? www.vinyylirakentaminen.fi + ♻️?????VTT turvallinen/ testattu. Klikkaa ja katso yli 50 väriä perusvärien lisäksi mm pinkki, punamulta, hedelmävärit.