Kaikkea uniikkia taloon kuin taloon

Muutamia JOFIX asiakaspalautteita :

Muutamia asiakaspalautteita :

” Halutessanne kysyä, miten JOFIX  – ratkaisut ovat toimineet, voitte soittaa näille asiakkaillemme suoraan heidän luvallaan : 

Leif Pihl ja Jori Heina  ” Kun asennat taloosi JOFIX vinyyliulkoverhouksen,voit unohtaa talosi ulkoverhousremontin ainakin 50 vuodeksi. Todella mainio juttu ! ”

Palotarkastaja, el.,
Leif Pihl,
Raasepori
puh. 044 596 951

Rakentaja, siniharmaa talo,
Jori Heina,
Hanko
puh. 040 845 1090

Teetin JOFIX OY:llä Vinyyliverhouksen pintaverhoilun uusinnan ja talon lisäeristyksen Raaseporissa omistamaani omakotitaloon. Projektissa purin itse aikaisemman pintaverhoilun ja he asensivat lisäeristyksen ja uuden vinyylipintaverhoilun kiinteään hintaan sovittuna kokonaisurakkana.

Projektin aikana muutimme vaimoni kanssa töiden perässä ulkomaille, enkä ollut seuraamassa projektin valmistumista. Voin kuitenkin myöhemmän tarkastuksen perusteella todeta, että JOFIX Oy hoiti kaikki työt sovitusti loppuun ja työn jälki oli kaikin puolin moitteetonta ja sovitun tasoista. Kokemuksieni perusteella voin suositella vinyyliä pintaverhousmateriaalina ja JOFIX Oy:ta tekijänä kaikille talon pintaverhoilun uusintaa harkitseville.  

Iiro Tiilikainen

Tutustu Tiedä Toimi