Kaikkea uniikkia taloon kuin taloon

Kesäkuu  2020 : ASIAKKAAMME PUHUU

ASIAKKAAMME PUHUU
– Kesäkuu  2020 :

Talon Ulkoverhousvinyyli fi

(Iitin kunta) Asiakaamme laittoi terveisiä – asensimme JOFIX Vinyyliverhouksen josta tässä ennen ja jälkeen kuvat sekä asiakkaan kommentit.

” Terve ! Talohan näyttää ihan erillaiselta, kun ennen. Kaunishan siitä tuli. Tossa on muutamia kuvia liitteenä kohteesta. Ei päässyt kovin kaukaa ottamaan kuvia, kun noi pusikot on tiellä,mutta tollasia niistä tuli. Mutta eiköhän se oleellinen siitä tule selväksi. No, asentajanne on mies parhaammasta päästä. Hoiti homman, niinkuin sovittiin. Terveisiä vaan hänelle. Tv. Tero T. ”

 JOFIX.fi – KOKO SUOMI  

ELÄMME jo ilmastonmuutoksessa –
(olemme myös Ilmastokummeja)

– Jotta tuleville polville jää mm hiilidioksidia poistavaa puustoa – yksi
järkevä (ei tunne) ratkaisu on Vinyyli aines josta n 60% on suolaa NaCl eikä yhtään puuta – siten säästää puiden turhaan kaatamista aitoihin tai Talon Ulkoverhouksiin.

JOFIX on suomalainen perheyhtiö, suomalaista työtä  Vinyyliverhoilu, muoviaidat ym. Kiertotalous tuotteet – JOFIX Vinyyliverhous – JOFIX Aidat & Portit – JOFIX Sokkelipaneelit ym

Edustamme mm kanadalaisia vinyylituotteita. Tuotteet on suunniteltu kestämään voimakkaita ilmaston- ja lämpötilavaihteluita.

Näitä hankintakustannuksiltaan edullisia ja huoltovapaita verhousmateriaaleja ja aitoja on käytetty jo vuosikymmenien ajan alk 1960 luvulta – arvio n 100 miljoonaa taloa on jo vinyyliverhottu.

Vinyyliverhoustuotteita on käytössä ympäri maailmaa. Yli puolet Pohjois-Amerikkalaisista pientaloista verhoillaan uskomattoman kestävällä seinäprofiililla. Pohjoisiin olosuhteisiin ulkoverhous on poikkeuksellisen hyvä valinta. Maassamme onkin jo useita tuhansia erilaisilla vinyyliprofiileilla verhoiltuja rakennuksia.

VInyyli on erittäin käyttökelpoinen materiaali rakennuksen ulkoverhousta uusittaessa. Tästä syystä yhä useampaan uuteen taloon laitetaan kaunis ulkoverhous-profiili, jota ei tarvitse huoltaa.

Muihin ulkoverhousmateriaaleihin verrattuna vinyyliverhouksen ylläpitokustannukset ovat lähes olemattomat. Siksi se on niin suosittu.

Vinyyli kestää – Monipuolista seinäprofiilimallistoa on valmistettu jo yli neljän  vuosikymmenen ajan. Aktiivisen tuotekehityksen tuloksena on aikaansaatu rakenteellisesti erittäin kestävä materiaali. Profiilin patentoitu rakenne on suunniteltu kestämään hirmumyrskyjä, joiden kohteeksi ulkoverhousmateriaalit varsinkin Kanadassa ja USA:ssa ja aika ajoin joutuvat.

Tuotekehitysosasto työskentelee tarkoin valvotuissa laboratorio olosuhteissa. Tuotteen ylivoimaisuudesta kertoo parhaiten se, että tehtaat myöntävät profiilille hämmästyttävän 50 vuoden takuun (kestävät ehkä jopa 100 v) !

https://images.app.goo.gl/xkVtdqauhShF7Ph7A

JOFIX ja kestävä kehitys :

Ilmaston puolesta – JOFIX Oy olkaa hyvä – ohessa on Ilmasto Sertifikaattinne.


Profiilien elinkaari on poikkeusellisen pitkä ja niiden valmistaminen, käyttö ja hävittäminen kuluttaa erittäin vähän energiaa.

Esimerkiksi pintakäsiteltyyn puuverhoukseen verrattuna vinyyli on varsin energiataloudellinen vaihtoehto.

Vinyyliverhoiltu talo on todella lämpötehokas: säästät vuosi vuodelta energiaa ja rahaa. Tämän lisäksi ulkoverhous on valmistettu 100 % kierrätyskelpoisesta materiaalista, joten sillä on useita ympäristöystävällisiä loppusijoituskohteita.

KIINNOSTUITKO ?

Meihin voit ottaa yhteyttä tässä  yhteydenottolomakkeella https://jofix.fi/Lis%C3%A4tietoja—Yhteydenottopyynt%C3%B6.php
/ https://www.jofix.fi/ota-yhteytta/
email info@jofix.fi tai soittamalla puh
045 12 607 12

Jofix toimittaa tuotteita koko Suomeen !

045 126 0712
info@jofix.fi

© 2020 Vinyyliverhous – Kaikki oikeudet pidätetään