Kaikkea uniikkia taloon kuin taloon

HAE SUORAAN MAAHANTUOJAN ?? KAYCANcom VARASTOLTA EDULLISIMMIN alk 11,99 eur m2 neliö (ovh 16-19 € m2) Kyllä ☃️TALVELLA ☃️ ? Milloin Vinyylirakentaminen onnistuu? Vastaus 365 päivää vuodessa SYKSYLLÄ / TALVELLA / KEVÄÄLLÄ / KESÄLLÄ ☀️??️?! Kyllä tuulettuu – koska on 5-8 cm rimojen päällä = Tuulitunneli ! Veto vähenee – tuuli, sade… Ei mene läpi – hellettä poispäinheijastava UV suojattu kevyt paneeli. Tutki ihan itse – tieto/kokemus ei lopu Suomessakaan yli 25 v kokemuksella, Kanada / USA ssa 60 vuoden kokemuksella. Tämän päivän / tulevan Talon myyntivaltti ♻️??. Halvin / Huoltovapaa Ratkaisu. Kysy itse suoraan Suomessa asentajalta jolla on 40 vuoden Vinyylirakentamisesta asennus kokemusta Kanadassa ?? ? 0451260712

?? ONKO EDES AJATELTU ?

Onko kukaan ajatellut, tutkinut – asiallisesti ja asiantuntevasti ?

  • Lisä tuulensuojalevynäkin toimii vinyylilauta (paneeli) joka asennuksensa ansiosta vaatii aina  rimoituksen (2 x) ja muodostaa automaattisesti n 5 – 8 cm ”ilmapatterin” ja joka ei läpäise sadevettä, lunta, ottaa tuulen suureltaosin vastaan – veto vähenee todella paljo  ( vähentää hieman sähkölaskua ) samalla kun toimii kuin lautaverhous homehtamatta helteessä tai 50 asteen pakkasessakin.

Onko kukaan ajatellut asialllisesti että talvellakin vinyylirakentaminen onkin mahdollista kun voimme käyttää puunnäköistä Vinyyli-paneelia kuten hyvä jääkiekko maan ?? Kanadan remontoijat ja rakentajat – vai tiedämmekö enemmän kuin he koska heillä on jo yli 50 vuoden kokemus omissa taloissaan ?

Onko asenteissamme jotain tarkistettavaa vai tiedämmekö aina enemmän kuin muut maapallon talojen omistajat ( arvio 100 miljoonaa Vinyyli rakennettua. N 3 miljoonaa vuodessa). Jätetään lisää puita kasvamaan ja puhdistamaan ilmaamme ja mennään arvoissa sekä teoissa eteenpäin ilmastonmuutosta hidastaen käyttämällä vaihehtoisesti vinyylilautaa/paneelia jonka massasta suurin osa 60 % on suolaa NaCl ja loput muovia +++ ♻️ on myös 50 – 100 v sisällä myös kierrätettävä materiaali ????.

Lisää asiallista tietoa saa kun lukee VTT n raportit (vinyylin palo turvallisuus on lähes tiilen luokkaa ja energian kulutus murto osa puuhun verratuna ).

Väritakuu 50 läpivärjättyä (ei maalata, pesu painepesurilla + Fairy)

Aihekuvia :

+ Lisää kuvia :

? ?? ♻️Mikä ihmeen JOFIX Vinyylipaneeli ? ♻️? Asennukset alkoivat ?? jo Kanadassa 1960 luvulla – yli 100 miljoonaa talon ulkoverhousta??? (keksintö 1944 N.Y.). Elinkaarihinta vain n 1/4 puuhun verrattuna + +♻️?. Tilasto ?? ?? ? 2010 35% (jopa on alue jossa n 80%)uusiin taloihin asennettiin puunnäköinen Vinyylipaneeli, 22 Tiili verhous… 7 % Puuverhous (ei kierrä) :